Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار گلستان گفت: بخش خصوصی مطالعات خط آهن اینچه برون- گنبد- آزادشهر- شاهرود را با استفاده از ظرفیت مشاوران شرکت زیرساخت انجام خواهد داد و پس از آن پروژه آغاز می‌شود. ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۴ استانها گلستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان، هادی حق‌شناس در سی و یکمین جلسه شورای گفت‌وگو دولت و بخش خصوصی استان اظهار داشت: ایجاد این خط آهن مسیر ترانزیت را حداقل 500 کیلومتر نزدیک‌تر می‌کند و این برای تبادل کالا در داخل و خارج از کشور مفید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: توافقات صورت گرفته بین جمهوری اسلامی و ترکمنستان به‌گونه‌ای است که در هفته‌های آینده امکان تبادل کالا از مرز اینچه‌برون با رعایت تمام پروتکل‌های بهداشتی وجود خواهد داشت و بازگانان می‌توانند فعالیت‌های تجاری خود را پس از شیوع ویروس کرونا از سر بگیرند.

استاندار اردبیل: تکمیل پروژه راه آهن اردبیل - میانه نیازمند 1600 میلیارد تومان اعتبار استوضعیت نیروهای اخراجی پروژه راه آهن لرستان نیازمند رسیدگی استلایحه موافقت‌نامه ارتباط بین‌المللی راه آهن بین ایران و افغانستان به مجلس رفت

استاندار گلستان ادامه داد: در سال گذشته 140 میلیون دلار صادرات و 70 میلیون دلار واردات کالا از مرز اینچه‌برون انجام شده که باید تلاش کنیم با توجه به مزیت‌های استان تبادلات بازرگانی را در سال جاری افزایش دهیم.

وی با اشاره به وجود کارخانه‌های شالیکوبی در استان یادآور شد: بهسازی و مدرن‌سازی واحدهای شالیکوبی بلامانع است و واحدها یکسال برای این اقدام فرصت دارند.

حق‌شناس گفت: تلاش داریم با توجه به ظرفیت‌های بخش خصوصی و بخش کشاورزی صنایع تبدیلی را در استان توسعه دهیم تا کالاها به‌صورت فرآوری شده از استان صادر شود و ارزش افزوده محصولات در استان باقی بماند.

وی هدف شورای گفت‌وگو را افزایش نقش بخش خصوصی و کاهش نقش بخش دولتی دانست و خاطرنشان کرد: در ارائه پروژه‌های عمرانی نیمه‌کاره به بخش خصوصی محدودیتی وجود ندارد و چنانچه متقاضی وجود داشته باشد همکاری لازم صورت می‌گیرد.

انتهای پیام/582/ح

R41471/P/S6,70/CT12

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اینچه برون بخش خصوصی راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۸۹۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است

در برنامه بالاتر موضوع واردات یا تامین لوکوموتیو از داخل کشور مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و نظرات موافق و مخالف بررسی شد. آقای اسلامی مدیرعامل مپنا لوکوموتیو و آقای رستمی رئیس کمیسیون حمل و نقل اتاق بازرگانی ایران به سوالاتی پاسخ دادند.

اسلامی گفت: ما در حال حاضر کمبود لوکوموتیو داریم که از سال‌های گذشته این کمبود رسوب کرده است. ما در کشور بین ۲۵ تا ۳۰ دستگاه لوکوموتیو نیاز داریم، به شرط اینکه تعمیرات لوکوموتیو‌های موجود در کشور را هم انجام دهیم. ظرفیت تولید داخل کشور برای پاسخگویی به این نیاز کافی است و حتی بیشتر از این نیاز را هم می‌توانیم پاسخ دهیم.

او افزود: به طور متوسط سالانه ۳۰ دستگاه لوکوموتیو در بخش باری نیاز داریم. در بخش مسافری اگر تمام لوکوموتیو‌هایی که در کمتر از ۱۵ سال اخیر خریداری شده است وارد خدمت رسانی شوند، فعلا پاسخگوی نیاز خواهد بود و اگر کمبودی وجود داشت می‌توان از بخش‌های دیگر استفاده کرد. کل لوکوموتیو‌های راه آهن که اکنون در بخش باری فعال هستند، ۵۰۶ مورد است.

رستمی گفت: ما یک هزار دستگاه لوکوموتیو در کشور داریم که از این تعداد ۸۰۴ دستگاه متعلق به دولت است و ۱۹۷ دستگاه مربوط به بخش خصوصی است. تعداد ۵۲۴ لوکوموتیو در حال فعالیت است و ۵۰ درصد از ظرفیت لوکوموتیو ما عملا زمین گیر است. برای جایگزینی این میزان از لوکوموتیو فرسوده هم نیاز است که از ظرفیت تولید داخل استفاده کنیم و هم به بخش خصوصی اجازه دهیم که واردات انجام بگیرد.

اسلامی در پاسخ گفت: بسیاری از این لوکوموتیو‌های فرسوده، با یک سرمایه جزئی می‌توانند مورد بهره برداری قرار بگیرند. هزینه واردات یک لوکوموتیو به اندازه تعمیر ۳ لوکوموتیو است. اگر سرمایه‌ای که می‌خواهیم برای واردات هزینه کنیم، برای تعمیرات صرف کنیم این لوکوموتیو‌ها به چرخه خدمت رسانی اضافه خواهند شد. تاکنون هر وارداتی هم از طرف بخش خصوصی انجام شده، لوکوموتیو‌های دست دوم و ۳۵ ساله وارد کرده است. هیچ بخش خصوصی لوکوموتیو نو وارد نکرده است. دولت می‌تواند این لوکوموتیو‌های فرسوده را به بخش خصوصی واگذار کند تا آنها با هزینه‌های اندک دوباره آنها را وارد مدار خدمت رسانی کند.

رستمی گفت: دولت تمایلی ندارد لوکوموتیو‌هایی که فرسوده هستند را به مزایده بگذارد و هر شرکتی میزانی آن را بگیرد و به جای واردات، تعمیرات آن را انجام دهد و در خط سرویس دهی قرار بگیرد. بر اساس ظرفیت هایی که برای ما انجام می‌شود می‌توانیم واردات را انجام دهیم. در حال حاضر شرکت‌های ما آمادگی دارند، از شرکت‌های چینی لوکوموتیو‌های صفر را وارد کنند، اما در این زمینه محدودیت برای ما از طرف دولت ایجاد شده است.

اسلامی در ادامه گفت: در برنامه هفتم پیش بینی شده که ۵۵۰ لوکوموتیو طی سال‌های برنامه تامین شود که سالی ۱۱۰ دستگاه می‌شود. از این تعداد نصف آن مربوط به بازسازی لوکوموتیو‌های موجود است. اولویت تامین واردات هم با بخش داخلی است، حتی مصوبه مجلس هم این امکان را فراهم کرده که لوکوموتیو دسته دوم با عمر کمتر از ۱۵ سال وارد شود. پس محدودیت و ممنوعیتی برای واردات وجود ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد/ آغاز ۵۰ پروژه به ارزش ۲۵ میلیارد دلار
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد
  • پول هست زمین نیست!
  • کشف نقوش صخره‌ای جدید در ورزقان
  • سال گذشته ۱۹۷ کلاس درس تحویل دانش آموزان گلستانی شد
  • عواقب بند س تبصره ۶ قانون بودجه | وقتی برای معافیت‌ها سقف تعیین شود چه می‌شود؟
  • انتقاد استاندار گلستان از سنگ‌اندازی‌ در اجرای مصوبه رییس جمهور در آشوراده
  • تامین زمین از مولفه‌های مهم در اجرای طرح نهضت ملی مسکن
  • گام‌های بلند دولت سیزدهم برای رونق اقتصادی در گلستان