Web Analytics Made Easy - Statcounter

ملک شاهکوهی گفت: طرح ها و پروژه های قرارگاه خاتم ۷۵ درصد با بهره گیری از ظرفیت بومی در استان اجرایی می شود و زمینه اشتغال را برای سالیان متوالی به وجود می آورد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، «علی ملک شاهکوهی» صبح امروز (شنبه یکم آذر) در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به فعالیت ها و طرح های قرارگاه خاتم در استان گلستان اظهار کرد: اقدامات سپاه استان بخشی در قالب بسیح سازندگی و بخشی در قالب قرارگاه پیشرفت پیگیر می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فرمانده سپاه نینوا گلستان ادامه داد: پروژه هایی که در استان توسط قرارگاه خاتم انجام می شود در توان  پیمانکاری بومی نیست و قرارگاه خاتم با استفاده از ظرفیت و امکانات استان و بهره گیری از امکانات خود نسبت به اجرای این پروژه ها اقدام می کند.


ملک شاهکوهی بیان کرد: قرارگاه خاتم برای اجرای هر پروژه 75 درصد از ظرفیت پیمانکاران بومی استفاده می کنند و این پروژه ها سالیان سال اشتغال در استان به وجود می آورد.

 

وی افزود: براس انعقاد تفاهم همکاری با دستگاه های اجرایی طرح ها و پروژه هایی در صورت تامین اعتبار لازم توسط قرارگاه خاتم اجرا خواهد شد و در نشست با مجمع نمایندگان و دستگاه اجرایی و فرمانداران زمینه این همکاری به وجود آمده است.


فرمانده سپاه نینوا گلستان ابراز داشت: اجرای پروژه های آبیاری نوین، آب بندان های استان که جزو اولویت ها استان به شمار می رود و هوشمندسازی چاه های آب استان که نزدیک به 8 هزار حلقه چاه باید هوشمند سازی شود توسط قرارگاه خاتم  در استان پیگیری خواهد شد.

 

ملک شاهکوهی به ایجاد  مجتمع 6 هزار هکتاری پرورش میگو در شهرستان گمیشان اشاره کردو گفت:  در استان برای تولید بذر صیفیجات در مساحت 200 هکتاری در آق قلا و 40 هکتاری در خوجملی، همکاری با شهرداری برای احداث بوستان بزرگ در هزار پیچ گرگان و دانشگاه علوم پزشکی برای ساخت بیمارستان 400 تخت خوابی گنبدکاووس و  احداث بیمارستان 300 تخت خوابی کودکان طالقانی با قرارگاه خاتم در حال انعقاد قرارداد هستیم.

 


وی گفت: قرارگاه خاتم با آب منطقه ای استان برای آبرسانی در شهرهای مینودشت و اینچه برون و 120 روستای مرزی، اجرای طرح مخزن خانه اصلی و مخازن فرعی آبرسانی در شهر گرگان و اجرای کانال سیل و سد مخزنی آقدکش و سد مخزنی شصت کلاته به تفاهم همکاری رسیدند.

 

فرمانده سپاه نینوا گلستان تاکید کرد: قرارگاه خاتم با ایجاد سد نرماب به تامین آب شرب 130 روستا و چهار  شهرستان و 28 هزار هکتار از اراضی پایین دست کمک  می کند و همچنین  45 درصد از سیلاب ها احتمالی با اجرای این پروژه جلوگیری می شود.

 


ملک شاهکوهی گفت: لایروبی و پاکسازی رودخانه ها منتهی به خلیج گرگان، اجرای انتقال آب صنعتی به صنایع شمال شرق استان از سد های بوستان و گلستان و نرماب، عناوین تفاهم نامه با اداره کل راه و شهرسازی و اجرای عملیات بهسازی محور آزادشهر به شاهرود، اجرای قطع دوم کنار گذر گرگان به طول 11 کیلومتر، اجرای راه آهن اینچه برون-گنبدکاووس- شاهرود از دیگر پروژه هایی است که توسط قرارگاه خاتم در گلستان پیگیری می شود.

 

وی افزود: همکاری با آب و فاضلاب استان برای شبکه جمع آوری و پمپاژ و شبکه جمع آوری فاضلاب آق قلا و شکبه جمع آوری فاضلاب در گنبدکاووس و کرند از دیگر برنامه های قرارگاه خاتم در استان به شمار می رود.

 

پایان پیام/587

منبع: شبستان

کلیدواژه: فرمانده سپاه نینوا گلستان قرارگاه خاتم الانبیاء توسط قرارگاه خاتم قرارگاه خاتم ملک شاهکوهی پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۴۷۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا عباس زاده صبح امروز یکشنبه در ستاد مدیریت بحران استان گفت: در هر دستگاه اجرایی باید بخشی برای مدیریت بحران وجود داشته باشد تا در زمان بحران با هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی و بسیج امکانات در کوتاه مدت بتوانیم اقدامات لازم را انجام و بحران را مهار کنیم.

وی با اشاره به این که مردم روستای نوده شهرستان زیرکوه به دلیل شکسته شدن سد این روستا چون به موقع تخلیه شدند، خسارتی در این خصوص نداشتیم، خاطر نشان کرد: با توجه به این که خسارت به بخش کشاورزی شهرستان زیرکوه بر اثر سیل زیاد است با تشکیل تیم‌های تخصصی بررسی‌های لازم در خصوص میزان خسارات وارده به این بخش در این شهرستان انجام شود.

به گفته وی برای تخلیه سدهای خاکی که پر آب شده‌اند با هدف جلوگیری از بحران در روزهای آینده با توجه به احتمال بارش، اقدامات مورد نیاز باید انجام شود.

وی با توجه به خسارات وارده به راه‌های عشایری تاکید کرد: ایل راه‌ها باید به شکل ویژه دیده شوند.

مدیر کل مدیریت بحران استان هم در ادامه گفت: با توجه به این که در سیل اخیر به قنوات شهرستان زیرکوه خساراتی وارد شده است باید از مادر چاه‌ها با لوله کشی در کوتاه مدت آب مورد نیاز تأمین شود.

آخوندی افزود: ۱۸۹ سد خاکی بدون متولی در استان داریم که تاکنون برای مدیریت آنها اعتبار مورد نیاز اختصاص نیفتاده است.

قاسم تنها مدیر کل بنیاد مسکن استان بیان داشت: ۷ میلیارد و ۵۰۰ تومان خسارت به سیل بندهای شهرستان زیرکوه وارد شده و در مجموع ۱۷ میلیارد تومان خسارت به این بخش وارد شده و در حوزه مسکن هم به ۴۸ واحد خسارت دیده‌اند که ۱۰ مورد آن شهری و ۳۸ واحد مسکونی دیگر روستایی است.

فرمانده ارشد آجا در خراسان جنوبی هم با تشریح اقدامات انجام شده توسط یگان‌های ارتش حاضر در منطقه گفت: با به‌کارگیری پنج خودروی ارتش در زمان سیل در شهرستان زیرکوه اقدامات لازم انجام شد.

کد خبر 6090891

دیگر خبرها

  • قدردانی شهروندان آزادشهر و گالیکش از پلیس برای اجرای طرح نور
  • خسروپناه: با مکتب حاج قاسم درگیر دعواهای حزبی نمی‌شویم
  • مشارکت ۵ میلیارد دلاری قرارگاه خاتم‌ با خارجی‌ها
  • پروژه شهرداری الکترونیک به صورت ۱۰۰ درصدی در سنندج انجام شده است
  • اراک با مدیریت تعاملی به سمت توسعه و تعالی پیش می‌رود
  • کلنگ‌زنی ۲ پروژه تقاطع تکیه و چمن و پارکینگ طبقاتی در سنندج
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • انتخابات مرحله دوم گنبد در ۲۳۰ شعبه برگزار می شود
  • اجرای ۴۲۵ میلیارد تومان طرح آبرسانی در روستاهای لرستان
  • به عنوان یک مطالبه عمومی ایجاد یک سکو دائمی برای عرضه پوشاک عفیفانه ضروری است