Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا بیکی روز چهارشنبه درگفت و گو با خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی گلستان اظهار داشت: در نتیجه تلاش راهداران، در حال حاضر همه راه های ارتباطی اصلی و فرعی مناطق کوهستانی استان باز است و تردد در آن بدون نیاز به تجهیزاتی مانند زنجیرچرخ امکان پذیر است.

سامانه سرد بارشی وارده از سیبری که پنجشنبه گذشته گلستان را تحت تاثیر قرار داده بود، بارش‌ها را روز جمعه به اوج رساند بطوری‌که ارتفاع برف در نقاط مرتفع و سردسیر استان از جمله قلعه قافه مینودشت و حاجی آباد کردکوی به حدود ۶۰ سانتی‌متر رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر روستاهای بندرگز، کردکوی، گرگان، علی آباد، رامیان، آزادشهر، مینودشت، گالیکش و کلاله و بخشی از حوزه استحفاظی مراوه تپه در مناطق کوهستانی قرار دارد که اغلب در فصل زمستان شاهد بارش برف است.

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان ادامه داد: در عملیات برف روبی محورهای کوهستانی استان علاوه بر ۱۶۰ دستگاه ماشین آلات راهداری اداره‌کل، از پنج دستگاه لودر و گریدر پیمانکاران بخش خصوصی و سه دستگاه  ماشین آلات راهسازی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان نیز استفاده شد.

همچنین مسوول روابط عمومی شرکت توزیع برق گلستان اعلام کرد که با تلاش گروه های فنی و امدادی، برق همه روستاهای کوهستانی و گرفتار برف استان وصل شده و مشکلی در استفاده از آن وجود ندارد.

به دلیل بارش شدید برف و کولاک، برق روستاهای زیارت گرگان، ۲ روستا از توابع بخش قازان قایه مراوه تپه و چند روستای دیگر در منطقه چهل چای مینودشت قطع شده بود.

مدیرعامل هلال احمر گلستان هم اعلام کرد که در مدت زمان فعالیت این سامانه سرد به ۳۴۸ خانوار حادثه دیده و خودرو گرفتار در برف امدادرسانی شد.

به گفته مهدی میقانی این امدادرسانی در جاده توریستی کردکوی - درازنو، ناهارخوران گرگان به روستای زیارت، جاده رامیان - شاهرود محدوده روستاهای پاقلعه به پل آرام و مناطق کوهستانی محور آزادشهر - شاهرود، دهنه فارسیان، محدوده روستاهای فارسیان با کیاآرام گالیکش و جاده کلاله - مراوه تپه محدوده روستای بالی‌قایه انجام شد.

بارش برف که از پنجشنبه شب هفته گذشته در ارتفاعات گلستان آغاز شده بود و تا اواخر وقت روز جمعه ادامه داشت باعث بسته شدن جاده های گرگان - شاهرود ( توسکستان)، آزادشهر - شاهرود و سختی تردد و بسته شدن سایر محورهای ارتباطی کوهستانی روستایی استان شد.

امسال راهداری گلستان ۳۲ گروه راهداری را با بهره گیری از ۳۴۰ نیرو و ۱۶۰ دستگاه انواع ماشین آلات سنگین و سبک برای اجرای ماموریت در طرح زمستانه به کار گرفته است.

مطابق گزارش مسوولان راهداری این استان، علاوه بر این، اکنون ۱۰ هزار تن شن و نمک برای بازگشایی جاده های برف گیر گلستان در انبار راهدارخانه ها نگهداری می‌شود.

گلستان پنج هزار کیلومتر راه ارتباطی دارد که هزار و ۷۰۰ کیلومتر آن کوهستانی و برف گیر است.

این استان شمالی از غرب با مازندران، از جنوب با سمنان، از غرب با خراسان شمالی و از شمال با ترکمنستان همسایه بوده و بیشترین مبادی ورودی و خروجی آن هم با استان های سمنان، مازندران و خراسان شمالی است.

برچسب‌ها سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای بارش برف گلستان سازمان هواشناسی جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای بارش برف گلستان سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای بارش برف گلستان سازمان هواشناسی جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۷۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویر| خلیج گرگان؛ گلستان

آفتاب‌‌نیوز :

کانال آشوراده به طول ۹ کیلومتر جزئی از مهمترین مسیر انتقال آب دریای خزر به خلیج گرگان است.

با بازگشایی کانال آشوراده و ورود آب دریا به خلیج گرگان، موانع مسیر منتهی به اسکله‌های تجاری و تفریحی مرتفع شد و شناورهای سبک می‌توانند به راحتی از اسکله‌ها در مسیر جزیره آشوراده تردد داشته باشند.

خلیج گرگان در خاک ایران واقع و از غرب به شرق کشیده شده‌است و درازای آن تقریباً ۶۰ کیلومتر و حداکثر پهنای آن نزدیک به ۱۲ کیلومتر و وسعت خلیج حدود ۴۰۰۰ هکتار است.

خلیج گرگان کم‌عمق است به‌طوری‌که با در نظر گرفتن بالاآمدگی آب، حداکثر عمق آن به ۴ متر می‌رسد و از غرب به شرق تا حوالی ضلع جنوبی آشوراده به عمق آب افزوده می‌شود.

این خلیج دو بندر دارد، بندر ترکمن در ساحل شرقی که در مداخل خلیج و در کنار آن قرار دارد و بندر گز نیز در ساحل جنوبی واقع شده‌است.

دیگر خبرها

  • بازگشایی راه ارتباطی مازندران به قزوین
  • این جاده‌های ایران در بهار هم برفی هستند
  • پیش‌بینی بارش‌های رگباری برای آسمان لرستان
  • ساخت هر کیلومتر مربع آسفالت چقدر هزینه دارد؟
  • بهسازی ۲۱۰ کیلومتر از آسفالت آزادراه تبریز - زنجان
  • دوزین در استان گلستان لرزید
  • تصاویر| خلیج گرگان؛ گلستان
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • خط کشی ۳هزار و ۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • ثبت بیش از ۶۵ میلیون تردد در جاده‌های ایلام