Web Analytics Made Easy - Statcounter

گرگان- محبوبی، مدیرکل راه و شهرسازی گلستان با بیان این که تلاش می‌کنیم راه آهن اینچه- آزادشهر- شاهرود در بودجه ۱۴۰۱ ردیف اعتباری بگیرد، گفت: در مقطعی از این محور باید سه کیلومتر تونل ایجاد شود.

حسین محبوبی اظهارکرد: راه آهن اینچه برون- آزادشهر- شاهرود که راه آهن باری تعریف شده جزو پیشنهادات استان و اتاق بازرگانی به وزیر سابق راه و شهرسازی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳

مدیرکل راه و شهرسازی گلستان افزود: به جای هزینه ۱.۲ میلیارد یورویی برای برقی کردن راه آهن اینچه برون- گرمسار به طول ۸۰۰ کیلومتر می‌توان این مسیر را با طول حدود ۲۱۵ کیلومتر جایگزین کرد.

وی بیان کرد: این خط از مسیر اینچه برون- آزادشهر- خوش ییلاق به شاهرود رسیده و از این مسیر به طبس و بندرعباس متصل شود که با این کار طول مسیر حدود ۵۵۰ کیلومتر کاهش خواهد یافت و در هزینه صرفه جویی خواهد شد.

محبوبی اضافه کرد: مطالعات اولیه طرح در سال ۱۳۹۸ انجام شده و مشاور آن را رد یا تایید نکرد و بیان شد که از طرح لحاظ مسافری توجیه ندارد که ما به آن واقف هستیم.

مدیرکل راه و شهرسازی گلستان گفت: عمده موضوعی که سبب شده این اجرای این محور پیگیری شود برای حمل بار از شمال به جنوب و بالعکس است.

وی ادامه داد: وزارت راه و شهرسازی با این طرح موافقت کرده و در مقطعی هم قول مساعد داد که اگر این پروژه آغاز شود ما حاضر هستیم در بخش‌هایی به اجرای آن کمک کنیم.

محبوبی عنوان کرد: این پروژه در سفر وزیر اقتصاد به گلستان هم مطرح و بیان شد که توجیه اقتصادی دارد لذا مقرر شد که مطالعات طرح توسط اتاق بازرگانی گرگان انجام شود.

مدیرکل راه و شهرسازی گلستان ضمن اظهار امیدواری که این طرح در بودجه ۱۴۰۱ ردیف اعتباری بگیرد، اضافه کرد: برآورد اولیه هزینه اجرای طرح در سال ۹۸، حدود دو هزار میلیارد تومان است که هم اکنون اجرای این پروژه به پنج هزار میلیارد تومان هم خواهد رسید.

وی عنوان کرد: برای اجرای این طرح باید مطالعات به روز شده و نقشه‌های اجرایی آماده شود که مشکل اساسی ما عبور از البرز بوده و در مقطعی باید سه الی چهار کیلومتر تونل در کوه ایجاد شود که هزینه بر است.

محبوبی گفت: بقیه نقاط کوه و دشت بوده و در نوده خاندوز، خوش ییلاق و سمت شاهرود مشکلی نداریم و تنها محدوده نوده خاندوز به خوش ییلاق است که نیاز به تونل دارد.

/بازار

برچسب ها: راه آهن ، اینچه ، شاهرود لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000PmW

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: راه آهن اینچه شاهرود راه و شهرسازی گلستان راه آهن اینچه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۹۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزارت راه به یکی دانستن «رفع نقاط پرحادثه» و «روکش آسفالت»

تین نیوز

رئیس مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی وزارت راه و شهرسازی به محتواهای منتشر شده درباره یکی دانستن اعتبارات و عملیات اجرایی مربوط به «رفع نقاط پرحادثه» و  «روکش آسفالت» واکنش نشان داد.

به گزارش تین نیوز از وزارت راه و شهرسازی، «وحید قربانی» افزود: برخی افراد و رسانه ها اقدام به بازنشر محتوایی کردند که اساسا نادرست و منبع اولیه نیز با توجه به عدم آشنایی به حوزه جزئیات و تفاوت های موجود در حوزه های تخصصی عمران، ایمنی و نگهداری راه این اشتباه را مرتکب شده است.

وی توضیح داد: در برنامه «صف اول» با موضوع ایمنی حمل و نقل پخش شد، به اشتباه 2 موضوع متفاوت شامل اعتبار مالی صندوق خسارت‌های بدنی برای «رفع نقاط حادثه خیز» و اعتبار «روکش آسفالت» با یکدیگر در قالب یک گزارش قید شده است.

قربانی ادامه‌داد: این درحالی است که طبق اعلام وزیر راه و شهرسازی ۳سه هزار میلیارد تومان برای رفع نقاط حادثه خیز از محل صندوق بیمه خسارت های بدنی نیاز است که شامل اقداماتی همچون نصب علائم، آشکارسازی، اصلاح هندسی و غیره است.

وی اضافه‌کرد: از طرفی معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای به بودجه مورد نیاز اصلاح روکش آسفالت اشاره می کند که بودجه و اعتبارات آن کاملا متفاوت و برای اجرای این حجم از روکش آسفالت به ماشین‌آلات، قیر، آسفالت و غیره نیاز است.

رئیس مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی وزارت راه و شهرسازی تاکید کرد: نکته دیگر اینکه در محتوای منتشر شده مبلغ سه همت فقط به عنوان سهم صندوق بیمه خسارت‌های بدنی برای رفع نقاط حادثه خیز و مطالبه وزارت راه و شهرسازی آمده است که هنوز پرداخت نشده و بقیه اعتبار مورد نیاز بیان نشده است‌.

وی اظهار داشت:‌ در حوزه حمل‌ونقل اعتبارات و حجم عملیات مربوط به رفع نقاط پرحادثه کاملا مجزا از احجام و اعتبارات عملیات روکش آسفالت جاده ها است و بر این اساس نمی توان اعتبار مورد نیاز این دو موضوع را در کنار یکدیگر قرار داد یا مقایسه کرد.

قربانی افزود: مصاحبه «رضا اکبری» معاون سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای درباره اعتبار مورد نیاز برای انجام عملیات روکش آسفالت محورهای شریانی کشور مربوط به چندین ماه قبل است و ارتباطی با بودجه رفع نقاط پرحادثه ندارد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ◄ فهرست 50 اقدام بسیار مهم وزارت راه و شهرسازی از ابتدای دولت سیزدهم تا کنون
  • واکنش وزارت راه به یکی دانستن «رفع نقاط پرحادثه» و «روکش آسفالت»
  • ۳مصدوم و ۳ حادثه دیده در حادثه واژگونی سواری پراید در محور میاندوآب _مهاباد 
  • تلاش ۶ ساعته برای دسترسی به فوتی ارتفاعات پلدشت
  • عملیات روسازی و ریل گذاری ۷۰ کیلومتر از پروژه راه آهن خراسان جنوبی
  • تلاش ۶ ساعته نجاتگران هلال احمر برای دسترسی به فوتی ارتفاعات شیخ حمزه لو پلدشت
  • انتقاد از اختصاص ردیف اعتباری خاص برای سفر رئیس جمهور
  • بهسازی ۲۱۰ کیلومتر از آسفالت آزادراه تبریز - زنجان
  • برگزاری شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان خراسان‌رضوی
  • تذکر کمیسیون اصل نود به ۴ دستگاه برای پیوستن به سامانه اعتبارسنجی