Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا بیکی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی بیان کرد: بیشترین مصرف شن و نمک در ۷۰ کیلومتر از جاده کوهستانی گرگان - شاهرود (توسکستان) به میزان ۲۵۰ تُن بود و مابقی در جاده کوهستانی دراز نو شهرستان کردکوی و بخشی از محور کوهستانی و برف گیر خوش ییلاق (آزادشهر - شاهرود) مصرف شد.

وی ادامه داد: برای بازنگه داشتن سه محور کوهستانی برف‌گیر استان از ۲۶ دستگاه ماشین آلات با فعالیت ۴۷ راهدار استفاده شد که علاوه بر این، راهداران به ۱۲ دستگاه خودرو گرفتار در جاده کوهستانی گرگان - شاهرود (چهار باغ) و هشت دستگاه خودرو در جاده کوهستانی درازنو کردکوی کمک رسانی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی بیشترین برف در جاده کوهستانی چهارباغ واقع در محور کوهستانی گرگان - شاهرود به ارتفاع ۲۰ سانتیمتر بارید.

 بیکی افزود: طرح زمستانه راهداری گلستان از یکم آذر ماه سال جاری با فعالیت ۳۰ گروه راهداری با بهره گیری از ۱۶۸ دستگاه خودرو سبک و سنگین و استقرار در ۲۳ راهدارخانه ثابت ، سیار و ادارات شهرستانی استان آغاز شده و به مدت چهار ماه ادامه دارد.

به گفته وی امسال این اداره کل برای بازگشایی محورهای برف گیر گلستان ۱۰ هزار تُن شن و نمک خریداری کرده که تاکنون حدود نیمی از آن در انبارهای راهداری ذخیره شده و در صورت لزوم برای بازگشایی جاده‌ها استفاده خواهد شد.

از مجموع بیش از پنج هزار کیلومتر طول راه‌های استحفاظی گلستان، هزار و ۷۰۰ کیلومتر برف گیر است.

استان گلستان از شمال با ترکمنستان، از جنوب با سمنان، از غرب با مازندران و از شرق با خراسان شمالی همسایه است .

برچسب‌ها سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای استان گلستان گرگان بارش برف

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای استان گلستان گرگان سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای استان گلستان گرگان بارش برف جاده کوهستانی برف گیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۳۵۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع خطر ۱۸ نقطه پر تصادف شناسایی شده استان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان با اشاره به اینکه سال گذشته از ۲۵ نقطه پرتصادف شناسایی شده در استان اصفهان، ۱۸ نقطه رفع خطر شده است، گفت: مطالعه رفع خطر هفت نقطه باقیمانده در دستور کار قرار گرفته و در منطقه کوی راه حق (بین سپاهان شهر و بهارستان اصفهان) به مرحله اجرادرآمده است.
فرزاد دادخواه افزود: برای رفع خطر این نقاط پرحادثه در استان اصفهان،۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است و پیش بینی می‌شود تا پاییز امسال اجرایی شود.
وی اضافه کرد: از ۱۰۹ نقطه پرتصادف شناسایی شده قبلی هم در جاده‌های استان اصفهان،۵۵ درصد نقاط رفع شده و بقیه نقاط هم مراحل روند اجرایی شان در دست اقدام است.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان افزود: احداث زیرگذر، ارتقا ایمنی نقاطی که به عنوان تقاطع بوده یا نقص هندسی داشته از جمله اقدامات برای رفع نقاط پرحادثه در استان اصفهان است.
روزانه بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار خودرو در جاده‌های استان اصفهان تردد می‌کنند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • رفع ۲۰ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی استان مرکزی
  • اعزام بالگرد از فرودگاه گرگان برای پیدا کردن کودک مفقود شده در روستای یلی بدراق کلاله + فیلم
  • اعزام بالگرد از فرودگاه گرگان برای پیدا کردن کودک مفقود شده در روستای یلی بدراق کلاله
  • اعطای تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به بیماران خاص و صعب العلاج
  • چند خبر از کشفیات پلیس
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • نصب یک هزار و ۹۲۶ کنتور هوشمند برق در شاهرود
  • دستگیری کارچاق کن سابقه دار در گرگان
  • رفع خطر ۱۸ نقطه پر تصادف شناسایی شده استان
  • تصاویر| خلیج گرگان؛ گلستان