Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-30@19:18:41 GMT

افزایش صادرات با احداث راه آهن اینچه-شاهرود

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۹۹۴۰۰

افزایش صادرات با احداث راه آهن اینچه-شاهرود

تین نیوز

 سید محمد دهنوی صبح شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه گلستان اظهارکرد: مبارزه با فساد و عدالت محوری دو مولفه مورد تاکید دولت جدید است.

به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، معاون هماهنگی امور اقتصادی گلستان بر مزیت مرزی بودن استان تاکید کرد و افزود: ۴۷ درصد جمعیت گلستان در روستاها ساکن بوده لذا یکی از راه های پیشرفت استان توجه به مساله روستامحوری است که اقدامات خوبی در این راستا انجام شده و باید براساس مزیت های روستاها توسعه یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تولید ناخالص استان ۱.۱ درصد کشور است و برای ارتقاء آن چاره ای جز توجه به مزیت ها اقتصادی ندادیم.

دهنوی گفت: ۷۴ درصد جمعیت روستایی گلستان در پنج دهک پایینی و جزو اقشار آسیب پذیر یا در معرض خطر هستند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی گلستان بیان کرد: لذا نباید افزایش تولید ناخالص هدف ما باشد و باید میانگین سرانه درآمد استان را افزایش دهیم.

وی عنوان کرد: میانگین درآمد سرانه استان ۲۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان بوده در حالی که در کشور ۵۹ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان است و نصف میانگین کشوری و در رتبه ۳۰ هستیم.

دهنوی ادامه داد: خط ریلی شمال - جنوب (اینچه برون- شاهرود- طبس) پروژه ملی بوده و صادرات غیرنفتی را افزایش می دهد و مسیر را نسبت به شرایط فعلی ۵۰۰ کیلومتر کاهش داده و از ۱۲ روز به پنج روز خواهد رسید.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: رسانه تین معاون صادرات غیرنفتی راه آهن اینچه برون راه آهن اینچه شاهرود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۹۹۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ ها در ایران

بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی، کشور در سال آبی جاری تا ۸ اردیبهشت، به‌طور میانگین ۱۲.۸ درصد با کاهش بارش روبرو بوده و طی این مدت ۱۷۸.۸ میلی‌متر بارش دریافت کرده این در حالی است که میانگین بلندمدت بارش کشوری در این بازه زمانی ۲۰۵.۱ میلیمتر بوده است.   به گزارش ایسنا بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی طی هفت روز گذشته منتهی به ۸ اردیبهشت‌ماه ۱۱.۹ میلیمتر بارش در این بازه زمانی دریافت شده که این میزان در بلندمدت ۶.۲ میلیمتر است بنابراین ۸۹.۹ درصد بارش بیشتر در این بازه زمانی دریافت شده است.   از ابتدای ماه جاری منتهی به ۸ اردیبهشت‌ماه  در کشور به‌طور میانگین ۱۲.۱ میلیمتر بارش ثبت شده، در حالی که میزان آن در بلندمدت ۶.۹ میلیمتر است. در نتیجه ۷۴.۲ درصد با افزایش بارش نسبت به بلند مدت روبرو بوده‌ایم.   از ابتدای سال جاری تا ۸ اردیبهشت‌ماه به‌طور میانگین ۱۷۸.۸ میلیمتر بارش در کشور ثبت شده که نسبت به میانگین بلند مدت(۲۰۵.۱ میلیمتر) با کاهش ۱۲.۸ درصدی بارش روبرو هستیم.   جدول اطلاعات پهنه‌ای بارش‌ استان‌ها از ابتدای سال آبی جاری (اول مهرماه سال گذشته) نشان می‌دهد تنها استان‌های خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت بارش بیشتری دریافت کرده‌اند که این میزان برای خراسان جنوبی ۱۴.۷ درصد، یسیتان و بلوچستان ۵۴.۹ درصد، کرمانشاه ۱.۹ درصد، گلستان ۳.۶ درصد، همدان ۱.۶ درصد و یزد  ۳۵.۹ درصد است.   بارندگی در سایر استان‌ها  کمتر از حد نرمال بوده است و در این زمینه  قزوین بدترین وضعیت را تجربه می‌کند چراکه ۴۱.۳ درصد کمتر از حد نرمال طی سال آبی جاری بارش دریافت کرده است.   استان تهران نیز از جمله استان‌هایی است که با کم‌بارشی روبرو بوده است. در حالی که میانگین بارش تهران در بلند مدت ۲۲۸.۹ میلیمتر است ولی در سال آبی جاری تنها به‌طور میانگین ۱۴۰.۷ میلیمتر بارش دریافت کرده است که نشاندهنده کاهش ۳۸.۵ درصدی بارش در این استان است.   به گزارش ایسنا شروع سال آبی در ایران از ابتدای پائیز است. به این ترتیب یک سال آبی در ایران از ۱ مهرماه شروع می‌شود و تا ۳۱ شهریور سال بعد ادامه می یابد. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: بحران آب در ۳ استان کشور افت ۱۶ درصدی بارش‌ ها نسبت به میانگین ۵۵ سال اخیر خشکسالی در کمین این استان‌ها

دیگر خبرها

  • نصب یک هزار و ۹۲۶ کنتور هوشمند برق در شاهرود
  • افزایش ۲۰ درصدی صادرات غیر نفتی خراسان رضوی
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ ها در ایران
  • شاخص برخورداری گلستان از صدور اسناد مالکیت، هفت درصد بالاتر از میانگین کشوری
  • وابستگی اقتصادی اسارت می‌آورد
  • توجه به صادرات ارزش افزوده گوهرسنگ‌های خراسان جنوبی را افزایش می‌دهد
  • تنها ۸ درصد از فعالان اقتصادی گلستان شناسه «یکتا» دریافت کردند
  • تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت
  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا