Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا علی محمد چوپانی روز پنجشنبه در نشست هم اندیشی فعالان اقتصادی اتاق بازرگانی گرگان با مشاور طرح جامع منطقه آزاد اینچه برون، افزود: اجرای این طرح در مقایسه با ایجاد راه آهن اینچه برون - گرمسار ، صرفه‌جویی کلان در تخصیص اعتبار دارد و با ۲۰۰ میلیون یورو سرمایه گذاری، دسترسی مازندران و گلستان را به شاهرود و جنوب کشور فراهم می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چوپانی کوتاه شدن ۵۲۰ کیلومتر مسیر ریلی، کاهش حمل بار از ۲۵ روز به پنج روز، کاهش چشمگیر هزینه اتصال اینچه برون به شاهرود، جابجایی سالانه ۲۴ میلیون تن کالا به صورت رفت و برگشت از طریق این خط ریلی و افزایش علاقمندی متقاضیان برای سرمایه گذاری را از مهم ترین مزایای اجرای ساخت راه آهن اینچه برون - شاهرود برشمرد.

به گفته صاحبنظران اقتصادی منطقه، ایجاد راه آهن اینچه برون - گنبد - آزادشهر - شاهرود می‌تواند گره کمبود زیرساخت‌های توسعه‌ای گلستان را باز کرده و ارتباط این استان با کشورهای آسیای میانه را از طریق این خط ریلی و اتصال آن به خط سراسری شمال - جنوب بیشتر و فرصت سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در این استان شمالی را بیش از پیش فراهم کند.

این خط آهن در مرز اینچه برون به راه آهن بین المللی ایران - ترکمنستان - قزاقستان متصل می شود.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع ، معادن و کشاورزی گلستان همچنین استمرار ایجاد خط عریض و تامین آب از طریق ایجاد ایستگاه آب شیرین کن از محل سایت پرورش میگو گمیشان در منطقه آزاد اینچه برون را به مشاور طرح پیشنهاد داد.

کمک به عملیاتی شدن منطقه آزاد اینچه برون

مدیر اجرایی منطقه آزاد اینچه‌برون گفت: عملیاتی شدن منطقه آزاد اینچه برون جزو مطالبه عمومی مردم و مسوولان گلستان است و همه از جمله اتاق بارزگانی استان برای تسریع در راه اندازی آن بیش از گذشته کمک کنند.

حسن ملک‌حسینی افزود: در ۴۰ روز اخیر اقدامات بسیار خوبی برای رفع موانع آن صورت گرفته که در آینده اتفاق خوبی رخ خواهد داد.

منطقه آزاد اینچه برون ۱۲ هزار و ۵۵۷ هکتار وسعت دارد.

ایجاد منطقه آزاد تجاری - صنعتی اینچه برون در اردیبهشت سال ۱۴۰۰ مورد تصویب نهایی قرار گرفت.

منطقه اینچه برون گلستان با برخورداری از زیرساخت‌های مانند گمرک، پایانه مرزی، ویژه اقتصادی اترک و خط ریلی بین المللی و تصویب ایجاد منطقه آزاد تجاری- صنعتی آن به اعتقاد کارشناسان ظرفیتی بِکر برای توسعه و پویایی اقتصاد کشور و این استان شمالی به شمار می‌رود.

گمرک اینچه‌برون واقع در نوار شمالی شهرستان ۳۷۵ هزار نفری گنبدکاووس که حدود سه دهه قدمت دارد و از آن به‌عنوان دروازه ورود به کشورهای آسیای میانه یاد می‌شود، تنها محل تردد زمینی استان گلستان به ترکمنستان است که در آذر ۹۳ یک خط ریلی از این مرز به مقصد ترکمنستان و در ادامه قزاقستان به بهره‌برداری رسید.

اینچه برون مرکز گمرکات استان گلستان است و زیرمجموعه آن پایانه‌های صادراتی در گرگان و گنبدکاووس، گمرک امانات پستی گرگان، گمرک بندرترکمن و گمرک فرودگاه بین المللی گرگان هستند.

برچسب‌ها استان گلستان اتاق بازرگانی ایران خلیج گرگان اینچه برون سرمایه گذاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان گلستان اتاق بازرگانی ایران خلیج گرگان استان گلستان اتاق بازرگانی ایران خلیج گرگان اینچه برون سرمایه گذاری منطقه آزاد اینچه برون سرمایه گذاری خط ریلی راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۸۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دانشکده‌ ویژه مادران در واحدهای دانشگاه‌ آزاد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی سروری‌مجد، قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در بازدید از دانشکده ویژه مادران دانشگاه آزاد اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری، خواستار الگوگیری همه واحدهای دانشگاهی از این واحد دانشگاهی در ایجاد دانشکده‌های مختص بانوان شد و اظهار کرد:‌ با توجه به تأکید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دکتر طهرانچی و ظرفیت‌های موجود در واحد یادگار امام (ره) به‌زودی شاهد ایجاد رشته‌هایی که مورد اقبال و استقبال دانشجویان مادر در دانشکده بانوان است، خواهیم بود.

وی با خطاب قرار دادن مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) با تأکید بر راه‌اندازی مدرسه عالی مهارتی روان‌شناختی و مدرسه عالی مهارتی مادر و کودک در پردیس مادران افزود: آنچه از این واحد دانشگاهی انتظار می‌رود این است که به‌عنوان واحد نمونه در تأسیس دانشکده مختص بانوان، الگویی موفق برای سایر واحد‌ها در سطح کشور باشد.

قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: راه‌اندازی پردیس مادران و فعالیت‌هایی که در این حوزه صورت می‌گیرد نشان از توجه ویژه دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) نسبت به دانشجویان مادر است که این خود بسیار ارزشمند و جای قدردانی دارد.

سروری‌مجد گفت: دانشجو بودن معمولا شرایط خاصی دارد و فرد برای اینکه بدون دغدغه به تحصیل بپردازد، باید همه تمرکز خود را صرف درس خواندن کند؛ اما اشتغال، ازدواج و فرزندآوری شرایطی را برای دانشجو ایجاد می‌کند که گاهی ادامه مسیر برای دانشجویان با سختی و مشقت طاقت‌فرسایی همراه بوده به همین منظور ضرورت ایجاد امکانات و بستری مناسب برای ادامه تحصیل مادران اجتناب‌ناپذیر است. امیدوارم آنچه امروز به جمع‌بندی رسیدیم در یک برنامه زمانی مدون در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) و در سازمان مرکزی تحقق یابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تاکسی هوایی بین گناباد-مشهد راه‌اندازی می‌شود
  • ایجاد دانشکده‌ ویژه مادران در واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • هشدار به رانندگان در پی ورود سامانه بارشی به ایلام
  • لغزنده بودن محورهای مواصلاتی استان ایلام به دلیل بارش باران
  • کاظمی قمی: داعش خراسان، تهدید مشترک برون پایه برای منطقه است
  • بسیج نیروهای امدادی گلستان برای یافتن کودک ۴ ساله
  • نشست تخصصی کمیته امداد استان گلستان با دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد
  • راه آهن پاکستان از راه اندازی قطار سافاری خبر داد
  • واکنش کنایه آمیز مقام دولتی به انتقادات مجلس از قیمت دلار و وضعیت بازار ارز
  • مردم سیستان و بلوچستان به احدی اجازه تفرقه‌اندازی نمی‌دهند