Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدجواد کریمی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: عملیات ساخت این پروژه مهم اقتصادی سال ۸۵ آغاز شد اما به علت کمبود اعتبار و صرف ۱۱۱ میلیارد ریال اعتبار به پیشرفت فیزیکی حدود 20 درصد رسید.

وی روند عملیات اجرایی این پروژه را بسیار کند دانست و گفت: برای تکمیل آن نیاز به ۲۰ هزار میلیارد ریال است که در سفر غیر رسمی ۱۶ مرداد سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی به منطقه، درخواست تامین اعتبار ضروری هشت هزار میلیارد ریالی از محل اعتبارات ماده ۵۶ برای این پروژه به صورت مکتوب با امضای استاندار گلستان تحویل وزیر اقتصاد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس ماده ۵۶ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت "به منظور تسریع در عملیات اجرایی طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای ملی و طرح‌های ملی استانی به دستگاه‌های اجرایی طرح‌های مندرج در پیوست شماره(۱) قوانین بودجه سنواتی و طرح‌های ملی استانی شده، اجازه داده می‌شود پس از تایید سازمان مدیریت و برنامه ریزی نسبت به انعقاد قرارداد تسهیلات مالی با تامین کنندگان منابع مالی مشتمل بر پیمانکار یا سازنده طرح، اشخاص حقیقی یا حقوقی ایرانی، بانک‌ها و سایر موسسات اعتباری مالی و پولی در قالب عقود اسلامی مندرج در قانون عملیات بانکی بدون ربا اقدام نمایند".

به گزارش ایرنا، طرح ملی بهسازی و تعریض جاده کوهستانی آزادشهر - شاهرود (خوش ییلاق) به طول ۱۰۰ کیلومتر که ۵۷ کیلومتر آن در حوزه جغرافیایی گلستان واقع است با هدف بهبود عبور و مرور و ایمن سازی کریدور مهم زمینی ارتباط‌دهنده شمال به جنوب کشور و همچنین جاده ترانزیتی حمل کالا به مرز اینچه برون گنبدکاووس و کشورهای همسایه شمال ایران ابتدا در سال ۸۵ شروع شد که پس از ۲ سال انجام کار متوقف گردید.

اجرای این طرح پس از وقوع سیل سال ۹۳ و وارد شدن خسارت جدی به بخش‌هایی از این جاده دوباره به صورت رسمی و با برآورد اعتبار اولیه سه هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال آغاز شد.

سرعت بخشیدن به عملیات بهسازی و تعریض این جاده که از زیرساخت‌های مهم و تاثیرگذار توسعه گلستان به شمار می‌رود، به اعتقاد کارشناسان انکار ناپذیر است چراکه به سبب واقع شدن این جاده ترانزیتی در منطقه‌ای کوهستانی و نیز مواجه بودن با خطر ریزش و رانش هنگام بارش‌های فصلی و وقوع سیلاب‌های ناشی از آن، خسارات‌ مادی و جانی قابل توجهی را به این محور، مردم منطقه و رانندگان وارد می‌کند.

تصویری از میدان جمهوری اسلامی آزادشهر

فرماندار آزادشهر گفت: همچنین در این دیدار بر ضرورت اجرای طرح زیرگذر و اصلاح هندسی و تامین اعتبار ۲ هزار میلیارد ریالی آن از محل ماده ۵۶ بحث و تبادل نظر صورت گرفت و درخواست کتبی این تقاضا با امضای استاندار گلستان تحویل وزیر امور اقتصادی و دارایی شد. 

کریمی افزود: میدان جمهوری آزادشهر مشهور به (الله)، به عنوان پنج راه ارتباطی گرگان - مشهد - گنبدکاووس - شاهرود و مدخل ورودی شهر و همچنین محل تردد زائران امام رضا(ع) به دلیل نداشتن استاندارد لازم و نبود زیر گذر در بیشتر مواقع درگیر ترافیک سنگین است که منجر به بروز حوادث رانندگی همراه با تلفات جانی و مالی می‌شود.

وی ادامه داد: نیاز به اصلاح مهندسی ورودی شهر و اجرای زیرگذر برای میدان الله به یکی از دغدغه‌ها و مطالبات برحق مردم و مسوولان شهرستانی و استانی تبدیل شده چرا که آزادشهر به لحاظ موقعیت اقتصادی، ارتباطی و تجاری به عنوان مرز اتصال استان‌های خراسان شمالی - سمنان و نیز جاده بین‌المللی به کشور ترکمنستان هم محسوب می‌شود.

فرماندار آزادشهر اظهارداشت: برآورد اعتبار مورد نیاز برای اجرای این پروژه ۲ هزار میلیارد ریال است که به دلیل کمبود اعتبار و نبود درآمد کافی، شهرداری آزادشهر قادر به اجرای آن نیست.

شهرستان آزادشهر با حدود ۱۰۰ هزار نفر جمعیت و دارا بودن ۱۲۱ کیلومتر راه‌ روستایی، ۷۵ کیلومتر راه کوهستانی و ۹۷ کیلومتر راه اصلی در شرق استان گلستان واقع است.

برچسب‌ها طرح های عمرانی گلستان آزادشهر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: طرح های عمرانی گلستان آزادشهر طرح های عمرانی گلستان آزادشهر هزار میلیارد ریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۰۳۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ای است

رئیس شورای شهرستان بن گفت: بخش شیدا از لحاظ زیرساختی بسیار ضعیف است و تقاضا می‌شود به این بخش در تخصیص اعتبارات نگاه ویژه‌ای شود.

محمود بهارلویی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری با بیان این که بخش شیدا از لحاظ زیرساختی بسیار ضعیف است و تقاضا می‌شود به این بخش در تخصیص اعتبارات نگاه ویژه‌ای شود، اظهار کرد: اخذ مجوز ماده ۲۳ برای سالن ورزشی، ورودی و خروجی شهر یان‌چشمه جهت ایجاد میدان و بلوار ورودی و تخصیص اعتبار بهره‌برداری فاضلاب شهر بن بعد از گذشت قریب به ۳۵ سال از کلنگ‌زنی پروژه از مطالبات اولویت‌دار مردم این شهرستان است.

وی افزود: تخصیص اعتبار جهت بهره‌برداری سه‌راهی بارده به تومانک و احداث زیر گذر یا روگذر نیز از تقاضاهای دیگر مردم شهرستان است.

رئیس شورای شهرستان بن با اشاره به لزوم تخصیص اعتبار جهت بهره‌برداری جاده ترانزیتی بن به سد زاینده رود، اضافه کرد: ۲۰ میلیارد از محل اعتبارات محرومیت‌زدایی به شهرستان تعلق گرفته شده است و تکمیل این جاده باید در اولویت قرار گیرد.

بهارلویی تاکید کرد: تدابیر لازم در خصوص آسفالت و زیرسازی معابر روستاهای حیدری، شیخ شبان، بارده، تومانک، لارک، آزادگان، پهنا، شهر وردنجان و شهر بن، همچنین احداث زیرگذر یا روگذر روستای لارک و ترمیم و روکش آسفالت جاده پهنا به آزادگان اتخاذ شود.

کد خبر 749185

دیگر خبرها

  • رفع تنش آبی مهمترین مطالبه مردم کهگیلویه از دولت
  • آخرین وضعیت پروژه‌ های ‌راهسازی‌ اهواز تا چذابه
  • نسبت به حق‌آبه مردم کهگیلویه و بویراحمد بی‌مهری شد
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ای است
  • قدردانی شهروندان آزادشهر و گالیکش از پلیس برای اجرای طرح نور
  • دانشجویان آزادشهر همصدا با جنبش ضد صهیونیستی دانشگاه‌های آمریکا+ فیلم
  • اصحاب رسانه به جای «اعتبار» برای اصفهان مطالبه «اختیار» کنند/همه چیز درباره پروژه انتقال آب، اتباع و فرونشست
  • پروژه تعریض جاده اجیرلو ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • توزیع ۸۰۰ تن آسفالت در مسیر جاده اوغلی و قوناخلارباغی تبریز